Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Legenda Uniteda in sedanji selektor Walesa Giggs aretiran: Napadel naj bi svoje dekle

Deli na:
Legenda Uniteda in sedanji selektor Walesa Giggs aretiran: Napadel naj bi svoje dekle

Ryan Giggs - Foto: Reuters

Selektor nogometne reprezentance Walesa in velikan Manchester Uniteda Ryan Giggs je bil aretiran zaradi suma napada na osebo, pišejo otoški mediji. Iz vodstva velške nogometne reprezentance pa so sporočili, da so seznanjeni z "domnevnim incidentom, v katerega je vpleten selektor, a ta čas ne bodo dajali nadaljnjih izjav". Po poročanju otoških medijev je Giggs napadel svoje dekle, kar pa njegov tiskovni predstavnik zanika.

Časnik Sun piše, da so policijo poklicali na dom 46-letnega Giggsa v nedeljo pozno zvečer zaradi poročil o kršenju javnega reda in miru. Policija je aretirala in zaslišala Giggsa zaradi suma povzročitve telesnih poškodb in napada, še piše časnik.

Pri Sunu so citirali izjavo policije v Manchestru: "Policijo so poklicali v nedeljo ob 22.05 zaradi poročil o kršenju javnega reda in miru. Ženska v tridesetih letih je utrpela manjše poškodbe, vendar ni potrebovala zdravniške oskrbe. Šestinštiridesetletnega moškega smo aretirali zaradi suma napada na osebo."

Nogometna zveza Walesa (FWA) je odpovedala današnjo novinarsko konferenco, na kateri bi moral Giggs obelodaniti ekipo za prijateljsko tekmo z ZDA ter tekmi lige narodov proti Irski in Finski.

Giggs je postal selektor Walesa januarja 2018 po blesteči igralski karieri, v kateri je z rdečimi vragi osvojil 13 naslovov angleškega prvaka premier league, dve ligi prvakov, štiri angleške pokale in tri ligaške pokale. Za velško izbrano vrsto je zbral 64 nastopov.