marko potrc Odkrito.si

Dokler ima Marko Potrč to, vse "štima"

george Svet24.si

FOTO: George ni nič kriv, a vzbuja nejevoljo

manica janezic Svet24.si

Kdo bo novi odgovorni urednik informativnega ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

meral-cetinkaya-106929l Njena.si

Ko mama Zeynep odvrže filmsko masko ...

ANA_Gorske sanje_snemalni dan_025 Njena.si

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za ...

Magazin

Košarkarju 15.000 dolarjev kazni, ker je napadel Gorana Dragića

Deli na:
Košarkarju 15.000 dolarjev kazni, ker je napadel Gorana Dragića

Foto: arhiv Reporterja

Košarki branilec Jordan Clarkson je dobil 15.000 dolarjev kazni zaradi napada s komolcem na slovenskega zvezdnika Gorana Dragića, je sporočila liga NBA.

Igralec Los Angeles Lakers je bil kaznovan zaradi napada na petkovi tekmi z Miami Heat, v kateri je Dragićeva ekipa izgubila s 100:127, igralca pa sta bila izključena.

Dragić je tekmo predčasno končal pri 16 točkah, saj je moral zaradi ravsanja z domačim košarkarjem Clarksonom s parketa že v tretji četrtini. Clarksonom ga je z obema rokama porinil na tla, pri tem pa je uporabil tudi komolce; igralca so pred nadaljnjim pretepom ločili soigralci.

Po tekmi je trener Heat Erik Spoelstra ostro oporekal izključitvi Dragića. "To je res sramotno, nepravično, da je moral Goran Dragić zapustiti igro. Dobil je komolec v obraz, nekdo se je z njim želel pretepati, podrl ga je na tla, in potem, za povrh, še sramotna, nepravična izključitev," je bil jezen Spoelstra.

Clarkson je v zagovoru sicer dejal, da ga je tudi Dragić s komolcem sunil v trebuh, toda obenem je priznal: "Če sem pošten, sem pričakoval hujšo kazen. Toda zgodilo se je, kar se je. To je preteklost."