marko potrc Odkrito.si

Dokler ima Marko Potrč to, vse "štima"

george Svet24.si

FOTO: George ni nič kriv, a vzbuja nejevoljo

manica janezic Svet24.si

Kdo bo novi odgovorni urednik informativnega ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

meral-cetinkaya-106929l Njena.si

Ko mama Zeynep odvrže filmsko masko ...

ANA_Gorske sanje_snemalni dan_025 Njena.si

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za ...

Magazin

Kazal se ji je v spodnjicah in se samozadovoljeval

Deli na:
Kazal se ji je v spodnjicah in se samozadovoljeval

New York Times poroča, da je televizija Fox julija lani po slovesu glavnega izvršnega direktorja Rogerja Ailesa zaradi spolnega nadlegovanja plačala odškodnino za tiho poravnavo tudi zaradi obtožb o spolnem nadlegovanju najbolj znanega voditelja televizije Billa O'Reillyja.

O'Reillyja je obtoževala nekdanja voditeljica Juliet Huddy in starševsko podjetje televizije 21st Century Fox ji je plačalo odškodnino med pol do milijona dolarjev, da je tiho odšla stran. O'Reilly krivdo še naprej zanika.

Huddyjeva je med drugim trdila, da jo je O'Reilly kot njen šef nadlegoval, skupaj s sopredsednikom Foxa Jackom Abernathyjem, ki prav tako zanika krivdo. Ker ni hotela z njima v posteljo, naj bi ji sabotirala kariero.

Bill O'Reilly naj bi jo med drugim brez privoljenja poljubil, se ji kazal v spodnjicah in se samozadovoljeval med telefonskim pogovorom. Podobne obtožbe proti O'Reillyju je leta 2004 prijavila nekdanja producentka Andrea Mackris, ki ji je voditelj potem brez priznanja krivde plačal več milijonov dolarjev odškodnine.