Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Južnokorejski par padel v luknjo na pločniku

Deli na:
Južnokorejski par padel v luknjo na pločniku

Foto: YouTube

Mlad južnokorejski par je padel v luknjo, ki se je na pločniku v Seulu odprla pod njunimi nogami. Pretresljiv posnetek njunega padca je znova odprl vprašanja o varnostnih standardih v tej visoko razviti državi.

Na posnetku nadzorne kamere, ki je bil objavljen na svetovnem svetu, je videti, kako par kmalu po izstopu iz avtobusa pade skozi pločnik, očividci pa zgroženo opazujejo.

Nesreča se je zgodila minuli petek ob koncu praznovanja lunarnega novega leta v korejski prestolnici blizu gradbišča stanovanjske zgradbe, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Mladega moškega in žensko so iz tri metre globoke luknje rešili gasilci. K sreči se nista huje poškodovala in so ju po oskrbi odpustili iz bolnišnice.

V Južni Koreji se še vedno niso zacelile rane po lanski nesreči trajekta, v kateri je umrlo več kot 300 ljudi. Predsednica Park Geun Hye je po tragediji odredila pregled varnostnih standardov v državi.

Kljub temu se še naprej dogajajo nesreče. Oktobra lani je ob padcu skozi ventilacijsko rešetko med koncertom na prostem v Seongnamu južno od Seula umrlo 16 ljudi.