Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Junaki ledu in snega: slovenski olimpijci kot v Igri prestolov (VIDEO)

Deli na:
Junaki ledu in snega: slovenski olimpijci kot v Igri prestolov (VIDEO)

Foto: YouTube

Olimpijski komite Slovenije (OKS) je za zimske olimpijske igre v Pyongchangu pripravil oglasno kampanjo, v kateri pod sloganom Junaki ledu in snega nastopajo slovenski zimski športniki.

Oglas, ki morda koga spominja na serijo Igra prestolov, so poleti snemali v planiškem podzemlju in hokejski dvorani na Jesenicah.

Med športniki, ki jih je mogoče videti v oglasu, so smučarski skakalec Peter Prevc, alpska smučarka Ilka Štuhec, biatlonec Jakov Fak, kros smučar Filip Flisar in hokejisti. Televizijski oglas, ki so ga za OKS zasnovali v agenciji ArnoldVuga, so pod vodstvom režiserja Jureta Plešca posneli v podzemni dvorani planiškega športnega centra ter v dvorani Podmežakla na Jesenicah.


Posneli so ga že poleti, a je moral zaradi zahtevnih pravil Mednarodnega olimpijskega komiteja počakati "na ledu" več kot pol leta, so sporočili iz OKS.

Televizijski oglas so tako začeli predvajati 1. februarja, spremljajo pa ga tudi jumbo plakati z Jakovom, Filipom in Petrom. Zaradi mojstrske maske in bojevniške opreme vsi skupaj marsikoga spominjajo na junake s severnega zidu Igre prestolov.

Vmes se je zgodilo marsikaj: grdo se je poškodovala Ilka, a ostala kraljica spota, za katero se bodo zdaj na tujem borili njeni olimpijski koleg, še pravijo pri OKS.