900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Jennifer Aniston se vrača na televizijske zaslone

Deli na:
Jennifer Aniston se vrača na televizijske zaslone

Z ventuzami so si v preteklosti že pomagale tudi nekatere zvezdnice: Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston (na fotografiji) in Victoria Beckham. - Foto: Profimedia

Ameriška igralka Jennifer Aniston je v 90. letih minulega stoletja zaslovela s televizijsko serijo Prijatelji, ob zaključku njenega snemanja leta 2004 pa se je podala v filmske vode.

Po pisanju spletnega portala The Hollywood Reporter bo po dolgem času vendarle nastopila v novi televizijski produkciji HBO ob boku igralke Reese Witherspoon.

Jennifer Aniston in Reese Witherspoon bosta moči združili v produkciji HBO, ki se bo dotikala jutranjih televizijskih oddaj. Pri projektu, ki za enkrat nima naslova, bosta igralki navedeni tudi kot izvršni producentki, čeprav ni jasno, kakšna bo njuna vloga za kamerami.

To pa ne bo njun prvi skupni televizijski projekt, saj je Reese Witherspoon v Prijateljih nastopila v vlogi mlajše, egocentrične sestre Rachel, ki jo je igrala Jennifer Aniston. Ta se je v zadnjih letih popolnoma posvetila filmski karieri in zaigrala v filmih, kot so Božična žurka v pisarni, Taksna pač je, Kdo mi ugrabi ženo, Kako se znebiti šefa 1 in 2, Cake ter Marley in jaz. Občasno se je sicer pojavila v kakšni televizijski seriji, a zgolj kot gostja.