stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Izjemna priložnost za slovenske akrobate Dunking Devils; najela jih je mogočna ameriška liga NFL

Deli na:
Izjemna priložnost za slovenske akrobate Dunking Devils; najela jih je mogočna ameriška liga NFL

Foto: Dunking Devils

Slovenska akrobatska skupina Dunking Devils je sporočila, da je za svoj zadnji dosežek združila kreativnost in akrobatske veščine z ligo ameriškega nogometa NFL in spletnim velikanom Yahoo.

Ustvarili so video, del katerega so posneli tudi na Velenjskem jezeru. Spot bodo uporabili za promocijo tekme lige NFL v Londonu konec tedna.

Tekme lige NFL in njihov vsakoletni finale superbowl so velik mik za oglaševalce, superbowl je namreč najbolj gledana oddaja v ZDA, cena oglasnega prostora med prenosom pa presega pet milijonov dolarjev za pol minute. V NFL so se odločili, da bodo poskušali nad ameriškim nogometom navduši še Evropejce ter so eno od tekem rednega dela sezone preselili v London. Dvoboj med Jacksonville Jaguars in Baltimore Ravens bo v nedeljo, 24. septembra na londonskem stadionu Wembley.



Za promocijo nedeljske tekme je NFL najela slovenske akrobate iz skupine Dunking Devils. Kot so sporočili iz te akrobatske ekipe, je ekipa 25 Slovencev promocijski video snemala več kot en teden, tri dni pa so skupaj z ameriškimi predstavniki preživeli tudi na plaži Velenjskega jezera. V videih so pokazali ne le lepote Slovenije, pač pa tudi slovensko vrhunsko tehnologijo - po jezeru so se zapeljali tudi z naprednimi ekološkimi vodnimi skuterji Quadrofoil, so še spročili Dunking Devils

Drugi del so poseli v Veliki Britaniji, kjer so posneli akrobacije pred največjimi londonskimi znamenitostmi: pred londonskim očesom (London Eye), na slavnem rdečem dvonadstropnem avtobusu in pred Big Benom. Snemanje se je končalo na stadionu Wembley. Ta bo kmalu spet gostil Slovence, saj bo 5. oktobra tam kvalifikacijska nogometna tekma za nastop na SP 2018 med Slovenijo in Anglijo.