testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

ana gros af Ekipa24.si

Navijači kričijo: to je sramota! Zgodovinskih ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Indijski tat v štirih mesecih iz hotelov ukradel 120 televizorjev

Deli na:
Indijski tat v štirih mesecih iz hotelov ukradel 120 televizorjev

Televizorji znamke Samsung Led TV (diagonala ekrana 138 cm) so izginili neznano kam. - Foto: Arhiv Svet24 (simbolna fotografija)

Indijska policija je v začetku novembra pridržala moškega, ki je v štirih mesecih iz hotelov ukradel 120 televizijskih sprejemnikov, so sporočile lokalne oblasti.

Moškega so aretirali, ko je skušal prodati enega od ukradenih televizorjev, lastnik trgovine pa je obvestil policijo, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Osumljeni tat Vasudev Nanaiah si je rezerviral sobo v cenejših hotelih, s seboj vzel večjo torbo in vanjo skril televizor, ki je bil v sobi. Zjutraj pa je preprosto odšel iz sobe. Če je imel s seboj premajhno torbo, je odšel v trgovino v bližini hotela in kupil večjo, domneva policija.

Uslužbenci hotelov niso sumili, da je Nanaiah tat, saj se je zelo lepo obnašal. Med drugim je del stroškov nastanitve poravnaval vnaprej, uslužbencem pa dejal, da bo ostal več dni, vendar je običajno odšel že pred napovedanim odhodom, so pojasnili na policiji v Bangaloreju.

Policija je še sporočila, da so pri njem našli okoli 20 ukradenih televizorjev, vsega skupaj pa naj bi jih v preteklih štirih mesecih ukradel 120.

Kot je serijski tat pojasnil policiji, jih je kradel, ker je bilo "relativno preprosto in brez tveganja". Z njimi je skušal pokriti stroške odvetnika in kazni, ki jih je dobil za pretekle obtožbe kraje televizorjev.