Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Hrvati razočarani, ker Julie Roberts niso uspeli fotografirati med obiskom Dubrovnika

Deli na:
Hrvati razočarani, ker Julie Roberts niso uspeli fotografirati med obiskom Dubrovnika

Julia Roberts in soprog Daniel Moder. - Foto: arhiv

Priljubljena hollywoodska igralka Julia Roberts je na počitnicah v Splitu, medtem ko njen soprog Daniel Moder na različnih koncih ob hrvaški obali kot direktor fotografije sodeluje pri snemanju celovečerca Ibiza, poročajo hrvaški mediji.

Par z otroki so konec minulega tedna zasledili na plaži enega prestižnih hotelov v Splitu.

Robertsova ni bila razpoložena za izjave, niti se ni želela fotografirati z njenimi oboževalci, ki so znano igralko več dni čakali v Splitu po tem, ko so mediji ugibali o njenem obisku na Hrvaškem.

Igralka si je v petek ogledala Split in večerjala v eni izmed splitskih restavracij, v soboto pa je odšla na izlet na otok Hvar, so pisali lokalni dalmatinski portali. Dubrovniški mediji pa so poročali, da je obiskala tudi najbolj znano hrvaško turistično mesto, a niso objavili nobenih njenih fotografij iz Dubrovnika.

"Zdi se, da je ameriška igralka prava mojstrica, ko gre za izogibanje očem javnosti," je ocenil Jutarnji list, ki vsebuje fotografije ameriške družine v Splitu. Ob tem spominja, da je nedavno skrivnostno obiskala Beograd kot tudi otok Pag, ki s svojo plažo Zrće v romantični komediji predstavlja špansko Ibizo.

V Splitu naj bi se hollywoodskem paru pridružil tudi režiser filma Alex Richanbach, ki bo celovečerec snemal za Netflix. Glavno moško vlogo v celovečercu Ibiza ima Richard Madden, znan po nadaljevanki Igra prestolov.

Ameriški časopis People je Julio Roberts letos razglasil za najlepšo žensko na svetu. Igralka, ki bo prihodnji mesec praznovala 50 let, se bo kmalu predstavila v novi družinski drami Wonder (Čudo), v kateri je zaigrala skupaj z Ownom Wilsonom.