Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Helen Mirren bi se rada prelevila v Donalda Trumpa

Deli na:
Helen Mirren bi se rada prelevila v Donalda Trumpa

Helen Mirren

Britanska igralka Helen Mirren, ki je leta 2006 za vlogo kraljice Elizabete II prejela oskarja za najboljšo žensko vlogo, je v pogovoru za Hollywood Reporter dejala, da bi se rada preizkusila v vlogi ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Po njenem mnenju je Trump izreden shakespearjanski lik.

"Gre za shakespearjanski lik, ki lahko doživi shakespearjanski padec," je o pojavi 45. ameriškega predsednika dejala Helen Mirren.

"Kot Trump bi bila zelo smešna. Odlično. Pravzaprav že imam njegovo frizuro! Kakšen čudovit lik! Kakšen nenavaden lik! Mislim, to je to, tisto pravo. Mislim, da so osebe iz resničnega sveta toliko bolj zanimive, kot pa izmišljeni liki," je dejala 72-letna igralka.

"Mislim, da ne bi bilo težko osvojiti njegova psihološkega profila. Poglejte njegovo vzgojo, šolanje, očeta, mater. Ne poznam povsem njegovega ozadja, a če bi ga igrala, bi definitivno to raziskala. Začeti je treba z otrokom, ta je v njem še vedno zelo prisoten," je povedala igralka iz Londona.

Helen Mirren je svoje ideje predstavila v intervjuju na šoli za film in televizijo Univerze Loyola Marymount, kjer je med drugim spregovorila tudi o resnični vlogi kraljice Elizabete v filmu The Queen, ki ji je prinesel oskarja.

"Preden sem posnela ta film, sem kraljico na kratko spoznala tudi osebno. V sobi s precej drugimi ljudmi. Še enkrat sem jo srečala kasneje, a filma mi ni nikoli osebno omenila. Me je pa enkrat uradno predstavila nekomu drugemu: 'To je Helen Mirren. Igrala me je, veš, v filmu'."

Helen Mirren sicer znova snema. Njen novi film z naslovom The Leisure Seeker pride v kina januarja. V njem igra gospo v letih, ki se s soprogom (Donald Sutherland) podaja na zadnje počitniško potovanje.

"Bilo je zelo naporno. Snemali smo na jugu in bilo je zelo vroče. Ampak je bilo zabavno, pravi film ceste. Z Donaldom sva se vozila v starem počitniškem kombiju brez zavor, kar napeto je bilo," je še dejala Britanka.