ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Harryjeva Meghan prvič javno o razmerju s princem: Šest mesecev sva se skrivaj sestajala

Deli na:
Harryjeva Meghan prvič javno o razmerju s princem: Šest mesecev sva se skrivaj sestajala

Foto: Profimedia

Ameriška igralka Meghan Markle je v pogovoru za revijo Vanity Fair prvič javno spregovorila o svojem razmerju z britanskim princem Harryem.

Igralka je dejala, da sta s princem par, zaljubljena in srečna.

"Prepričana sem, da bo prišel čas, ko bova skupaj spregovorila in se predstavila ter imela zgodbe za pripovedovati, vendar upam, da bodo ljudje razumeli, da je to najin čas," je še dejala Marklova.

Dodala je tudi, da je princa spoznala prek skupnih prijateljev v Londonu. Po njenih besedah sta se šest mesecev pred tem, ko se je v javnosti pojavila novica o njunem razmerju, skrivaj sestajala. "Edina stvar, ki se je spremenila, je bilo dojemanje ljudi," je pojasnila.

Kensingtonska palača je šele novembra lani uradno potrdila, da je Marklova novo dekle britanskega princa. Harry je razmerje razkril ob kritiki zlorab in nadlegovanja, ki jih je bila deležna njegova srčna izbranka.

Kot je igralka med drugim razložila reviji, je bila "situacija težka, nekatere dneve je bila občutno bolj zahtevna kot druge". Ameriška lepotica, ki je najbolj znana po svoji vlogi v priljubljeni odvetniški seriji Nepremagljivi dvojec (Suits), je bila deležna številnih komentarjev, zakaj naj bi bila neprimerna za britansko palačo.

Med njimi je bilo tudi dejstvo, da jo je svetovna javnost lahko na televizijskih ekranih gledala v kočljivih prizorih, tudi pomanjkljivo oblečeno. Poleg tega je nekatere zmotilo tudi dejstvo, da je 36-letnica tri leta starejša od svojega srčnega izbranca. Nekateri se niso pozabili obregniti niti ob njeno polt. Marklova se namreč opisuje kot mešane rase.