Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

"Halo, tu Usain z Jamajke!"

Deli na:
"Halo, tu Usain z Jamajke!"

Foto: Getty Images

Najhitrejši človek na svetu Usain Bolt je čestital igralcem Manchester Uniteda, ki so v soboto do 85. minute izgubljali prvenstveni obračun z Middlesbroughjem z 0:1, nato pa po zadetkih Francozov Anthony Martiala (85.) in Paula Pogbaja (87.) prišli do zmage. Presenetljivo se je oglasil po telefonu ob pregledu tekme na klubskem kanalu.

Voditelj oddaje Mandy Henry je svetovnega rekorderja Bolta, trikrat zapored zlatega šprinterja na olimpijskih igrah, najavil: "Naslednji na vrsti je Usain iz Jamajke." Takoj nato pa je dodal "No, pa vendarle ni Usain Bolt, kajne?"

Najuspešnejši atlet vseh časov je odvrnil: "Da, je Usain Bolt." Presenečeni Henry še vedno ni verjel, četudi je Bolt, velik navijač Uniteda, zmago pospremil z besedami: "Tekmo so odigrali v slogu starega Manchester Uniteda. Vztrajali so, pritiskali in uspeli, prav na način Manchester Uniteda. To je bila velika tekma, sem zelo vesel takega razpleta."

Bolt je nato tudi prek Tweeterja potrdil, da je bil res on, nejeverni Henry pa se je moral nato Boltu opravičiti in je izrazil upanje, da jih bo sloviti Jamajčan kmalu spet poklical.