reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Gruzijskemu košarkarju grozijo s smrtjo, ker je poškodoval zvezdnika Leonarda

Deli na:
Gruzijskemu košarkarju grozijo s smrtjo, ker je poškodoval zvezdnika Leonarda

Foto: Reuters

Center Golden State Warriors Zaza Pačulia je postal sovražnik pristašev San Antonia, potem ko je na prvi tekmi poškodoval njihovega zvezdnika Kawhija Leonarda.

Center Golden State Warriors Zaza Pačulia bo verjetno še dolgo obžaloval nešportno potezo, ki jo je storil na prvi tekmi konferenčnega finala zahoda lige NBA in ki se je končala s poškodbo gležnja najboljšega igralca San Antonia Kawhija Leonarda. Kot je povedal ameriškem medijem, mu neznanci prek različnih medijev grozijo s smrtjo.

"Meni lahko grozijo, ne pa ženi ali otrokom," je dejal gruzijski center, ki je moral okrepiti varnost pred svojim domom in angažirati zasebnega detektiva za varnost otrok.

"Mislim, da ni le krivda 'Popa', vendar tisto, kar je rekel, ima zagotovo vpliv na ljudi. Ti si mislijo, če je Popovich to dejal, lahko vzamem pravico v svoje roke. Žal ne morem vplivati na inteligenco ljudi," je dejal Pačulia o izjavah trenerja San Antonia Grega Popovicha, ki je Gruzijca obtožil namerne grobosti.

Gruzijski center je že en teden osrednji sovražnik pristašev San Antonia, saj je na prvi tekmi, sam sicer trdi, da nenamerno, povzročil poškodbo Leonarda in s tem popolnoma obrnil potek serije. Golden State vodi s 3:0 in je na pragu uvrstitve v finale.