Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Glas ljudstva: Jana Morelj zbrala 10.000 podpisov za daljši festival Laško Pivo in cvetje

Deli na:
Glas ljudstva: Jana Morelj zbrala 10.000 podpisov za daljši festival Laško Pivo in cvetje

Jana Morelj je zbrala več kot 10.000 podpisov, da bi festival Laško Pivo in cvetje podaljšali za en dan. - Foto: Radio 1

Voditeljica v najbolj poslušanem jutranjem radijskem programu v Sloveniji Denis Avdić Showu, Jana Morelj, v hladnih februarskih dneh sanjari o poletju.

Seveda pa poletja ni brez festivala Laško Pivo in cvetje! In Jana bo  tudi letos osrednja ambasadorka festivala na Radiu 1, želi pa še več zabave, skupin in glasbe. Zato se ji je utrnila drzna zamisel, da bi festival podaljšali za en dan in bi tako potekal od 11. do 14. julija. Jana je bila mnenja, da bi se z njo sigurno strinjala večina Slovenije. Od besed in želja je prešla k dejanjem.

Na Radiu 1 so pripravili spletno peticijo, Jana pa je podpise zbirala na terenu: v Celju, Ljubljani, Kopru, Novem mestu in Kranju. Njen cilj je bil zbrati 5.000 podpisov in pri tem je bila več kot uspešna, saj jih je zbrala več kot 10.000. Zato se je s podpisi odpravila v Laško, kjer je polne škatle predala Tini Belej, direktorici Stika iz Laškega.

»Z velikim veseljem in ponosom sem predala vse zbrane podpise, ki dokazujejo, da si ljudje želijo še več dobrih koncertov in odličnega vzdušja na festivalu. Glas ljudstva pa seveda šteje največ. Če smo dosegli cilj in tako dobimo dodaten dan na festivalu, bomo izvedeli na tiskovni konferenci, ki se bo zgodila 20. marca. Osebno sem prepričala, da nam je uspelo in ves naš trud ni bil zaman. Stiskamo pesti,« je navdušeno dejala Jana. Z njo stiskamo pesti tudi mi in komaj čakamo najboljši žur poletja.

Foto: Radio 1 - Jana Morelj je zbrala več kot 10.000 podpisov, da bi festival Laško Pivo in cvetje podaljšali za en dan.