Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Enrique miri navijače: Messi je prihodnost Barcelone

Deli na:
Enrique miri navijače: Messi je prihodnost Barcelone

Foto: Reuters

Čeprav je v zadnjih dneh veliko govora o napetosti med prvim zvezdnikom katalonskega nogometnega velikana Barcelone Lionelom Messijem in trenerjem Luis Enriquejem, tudi o tem, da bi se Argentinec lahko poslovil od Barce, je Enrique jasno povedal, da je Messijeva prihodnost v blaugrani.

"Vsi verjamemo, da bo Messi v Barceloni tudi naslednja leta, to si želijo vsi navijači. O ekipi brez Messija niti ne razmišljamo," je zadnje govorice umiril strateg Barcelone.

Odnos med Messijem in Enriquejem naj bi se poslabšal na prvi tekmi v letu 2015, ko je Argentinec obsedel na klopi za rezervne igralce, Barcelona pa je na gostovanju pri Real Sociedadu izgubila z 0:1. Messi je manjkal na treningu naslednji dan, katalonski mediji pa so se razpisali, da se je prvi zvezdnik katalonskega moštva sestal s predsednikom kluba Josepom Mario Bartomeuom in zahteval zamenjavo na trenerskem stolčku.

Messi in Bartomeu sta to že večkrat zanikala. "Boli me, ker prihajajo govorice od nas, iz Barcelone, od ljudi, ki ljubijo klub oziroma to govorijo. Ne prihajajo iz Madrida, kot je v preteklosti. Ni dobro, da iščejo rivalstvo med nama z Luisom Enriquejem, ker ga ni," je razložil Messi, ki je v ponedeljek na podelitvi zlate žoge za najboljšega nogometaša leta 2014 osvojil drugo mesto, za zmagovalcem Cristianom Ronaldom.

"Slačilnica je enotna. Izogibamo se sporom in gradimo dobro vzdušje. Zavedamo se, da se stvari lahko spremenijo v petih sekundah. Toda vidim enotnost," navijače pomirja Enrique.

Barcelona bo danes zvečer znova na delu, ko jo čaka povratna tekma španskega kraljevega pokala proti Elcheju. Prvo tekmo so Katalonci dobili s 5:0, zato je Enrique že napovedal, da bo dal priložnost nekaterim igralcem iz mladinske selekcije.