favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Duo 2Cellos posnel singl Game of Thrones

Deli na:
Duo 2Cellos posnel singl Game of Thrones

Zvezdniški slovensko-hrvaški duo 2Cellos je v Dubrovniku posnel videospot s singlom Game Of Thrones, ki bo uvedel novi album Score.

V videospotu hrvaškega režiserja Darka Drinovca igranje čelistov Luke Šulića in Stjepana Hauserja spremljajo podobe Dubrovnika. Na novi album sta glasbenika uvrstila 14 priredb priljubljenih filmskih uspešnic.

Videospot sta posnela v srednjeveškem mestecu, kjer so snemali tudi priljubljeno serijo Igra prestolov. Po besedah Hauserja sta želela promovirati lepote Dubrovnika, na katerega ju vežejo lepi spomini.

Na novem albumu Score, ki bo izšel 17. marca, se bosta glasbenika predstavila z novim zvokom in slogom. Izvedla bosta priredbe nekaterih najbolj znanih skladb za klasične in sodobne filmske ter televizijske zgodbe. Pri snemanju se jima je pridružil Londonski simfonični orkester pod taktirko dirigenta in aranžerja Robina Smitha. Pod produkcijo albuma je poleg obeh glasbenikov podpisan tudi Nick Patrick, so sporočili iz založbe Menart, ki skrbi za promocijo dua.

Album bo poleg omenjene uvodne skladbe prinesel še priredbe skladb iz filmskih uspešnic, kot so My Heart Will Go On iz Titanika, For the Love of a Princess iz Hrabrega srca, May It Be iz trilogije Gospodar prstanov, Now We Are Free iz uspešnice Gladiator in in Moon River iz klasike Zajtrk pri Tiffanyju.

Nove skladbe bosta čelista predstavila tudi v ljubljanskih Stožicah 7. in 8. aprila skupaj s simfoničnim orkestrom RTV. Za 8. april je še na voljo nekaj vstopnic.