marko potrc Odkrito.si

Dokler ima Marko Potrč to, vse "štima"

george Svet24.si

FOTO: George ni nič kriv, a vzbuja nejevoljo

manica janezic Svet24.si

Kdo bo novi odgovorni urednik informativnega ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

meral-cetinkaya-106929l Njena.si

Ko mama Zeynep odvrže filmsko masko ...

ANA_Gorske sanje_snemalni dan_025 Njena.si

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za ...

Magazin

Dunking Devils gradijo največji trampolin park v Sloveniji

Deli na:
Dunking Devils gradijo največji trampolin park v Sloveniji

Foto: Katja Pokorn

Svetovno znani akrobati slovenskega rodu Dunking Devils v ljubljanskem BTC gradijo največji trampolin park v Sloveniji.

Gradbena dela so že v polnem teku, obratovati pa bo začel decembra letos. S tem želijo Dunking Devils pokazati, da lahko športni napredek dosežejo tudi preko zabave.

Trampolin park se bo raztezal na 3500 kvadratnih metrih na Leskoškovi cesti v Ljubljani, namenjen pa bo vsem, tako otrokom, mladostnikom kot tudi odraslim, ki želijo ostati fit, poskusiti nov način vadbe. Nudil bo prostor za aktivno druženje s prijatelji, družinsko zabavo, aktivna rojstnodnevna praznovanja, športne dneve za šole in vrtce, večerne dogodke s šov programom, teambuildinge za podjetja ter fitnes programe, so sporočili Dunking Devils.

Poleg 50 trampolinov različnih dimenzij, namenjenih prostemu skakanju, bo v parku tudi Ninja Warrior poligon, napihljiva blazina, trampolinski zid, gimnastična jama, prostor za igro Med dvema ognjema na trampolinih, košarkarski koši in igralna stena, na kateri bodo lahko obiskovalci igrali v živo računalniško igro. Del trampolin parka bo namenjen tudi treningom profesionalnih športnikov, in sicer gimnastičarjem, freestyle športom in treningom akrobatskega zabijanja.

"V zadnjih letih opažamo v svetu nov trend, ki v obliki trampolin parkov združuje nov način razvedrila, adrenalina, fizične aktivnosti in edinstvenih izkušenj. Odločili smo se sprejeti poslovni izziv in Ljubljani ponuditi nov športno-zabaviščni objekt, ki bo nudil nešteto možnosti za druženje, zabavo, medsebojna tekmovanja in nenehno samoizpopolnjevanje," pravi vodja projekta trampolin park Miran Razoršek.

Obljublja, da bodo skakalcem zagotavljali varno in vrhunsko izkušnjo s pomočjo najsodobnejše opreme, strokovnega osebja in prilagojenih programov. "Prav vsi pa bodo lahko doživeli občutek breztežnosti tudi na profesionalnih trampolinih, ki so del olimpijske discipline že od leta 2000 v Sydneyu," je še dejal.