Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Diego Costa nestrpno čaka na poletje in bajni zaslužek na Kitajskem

Deli na:
Diego Costa nestrpno čaka na poletje in bajni zaslužek na Kitajskem

Foto: Reuters

Nogometaš Chelseaja Diego Costa je že januarja želel oditi na Kitajsko, a ga klub, ki se bori za naslov angleškega prvaka, ni pustil.

Diego Costa, španski nogometni reprezentant in napadalec trenutno vodilne ekipe angleškega prvenstva londonskega Chelseaja, je napovedal, da se bo poleti preselil na Kitajsko. Potrdil je, da je bil blizu prestopa v državo, kjer se, kar se tiče denarja, cedita med in mleko, že v zadnjem prestopnem roku, a ga trener Chelseaja Antonio Conte ni pustil.

"Prav vodstvo Chelseaja bo odločalo, ali bom odšel na Kitajsko ali ne. Trenutno sem v Londonu sicer srečen, a ko bodo Kitajci spet prišli, bom težko zavrnil njihovo ponudbo. Vsekakor pa se bodo z njo morali zadovoljiti tudi glavni možje londonskega kluba, s katerim imam še veljavno pogodbo do junija 2019," je dejal nogometaš, rojen v Braziliji.



Costa je v prejšnji sezoni v Londonu preživljal težke trenutke. Zaradi slabih predstav je moral poslušati številne kritike, ki jih ni dobro prenašal, zato se je hotel vrniti v Atletico iz Madrida, iz katerega je leta 2014 k Chelseaju tudi prišel. Toda vrnitev je propadla, saj Španci niso imeli potrpljenja in so raje kupili Kevina Gameira.

"Naredil sem vse, kar je bilo možno, da bi se vrnil v Madrid, a Atletico ni želel čakati. Ko je k Chelseaju prišel Conte, sem mu že prvi dan rekel, da želim oditi. Bil je zmeden in jezen, a je imel zaupanje vame. Nato sem začel dajati še gole in reči so se popravile," napadalec, ki je za Chelsea v 109 nastopih dosegel 55 golov, ni več nezadovoljen v Londonu. Očitno pa se mu zašibijo kolena, ko mu nekdo ponudi veliko vsoto denarja, kot so to že in po njegovih napovedih še bodo Kitajci.