cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Celostni razvoj nove notranje podobe Lestra Ledinek

Deli na:
Celostni razvoj nove notranje podobe Lestra Ledinek

Podjetje Lestro Ledinek, ki se ponaša z več kot 55-letno tradicijo, v celoti spreminja svojo notranjo podobo in procese. - Foto: Lestro Ledinek

Po več kot 55-ih letih, podjetje Lestro Ledinek, ki deluje na področju strojegradnje, celostno spreminja svojo notranjo podobo in procese. »Svetovnim trendom sledimo s posodobitvijo strojnega parka, procesov in investicijami. Spreminjamo načine dela, posodabljamo infrastrukturo in se ukvarjamo z razvojem kadrov,« pravi tehnični direktor Lestro Ledinek Boris Vizjak.

V preteklem letu poleg vlaganja v izdelke tudi v merilne naprave

»Implementirali in zagnali smo obe novi investiciji DMG DMU monoBLOCK95 in Waldrich COBURG Taurus 30. Uvedli smo nov sistem razdeljevanja zaščitne opreme in potrošnega materiala. Kupili smo nov ZOLLER za umerjanje orodja ter novo CNC žago za razrez paličnega materiala,« je izpostavil sogovornik. Veliko skrbnega dela je bilo vloženega v projekt merilne opreme, ki bo povečal kakovost njihovih proizvodov.

Za to so uredili primerno okolje, kar je zahtevalo obsežne gradbene posege. Letos so nadaljevali s projektom sledenja izdelkov skozi celoten proizvodni proces, hkrati pa so izvedli spremembe v sistemu barvanja in organizaciji skladiščenja končnih izdelkov. Prav tako izboljšujejo in prilagajajo nadzor nad procesi.

Sanjajo o novem brusilnem stroju

»Dogovarjamo se za nakup novega DMG DMU monoBLOCKA95, ki bo namenjen v prvi vrsti za zagotovitev stabilnosti naše proizvodnje. Sanjamo o novem brusilnem stroju večjih dimenzij in o linearnem obdelovalnem centru. Prenovili in izboljšali bomo tudi sistem površinske zaščite naših izdelkov,« je dejal Vizjak. V letu, ki prihaja, bo podjetje Lestro Ledinek nadaljevalo svojo zavezo k stalnim izboljšavam in posodobitvam.

Eden od ključnih mejnikov v tem obdobju bo sredi letošnjega leta, ko pričakujejo prihod visokotehnološkega stružno-rezkalnega centra MAZAK. Ta pomembna pridobitev, ki že nastaja v japonski tovarni, bo okrepila njihove zmogljivosti in omogočila izvedbo še bolj inovativnih projektov ter izdelkov. S svojo odločnostjo in predanostjo bodo nadaljevali z že začrtano potjo, ki bo še naprej postavljala visoke standarde v industriji.