GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Bono zaradi nesreče mogoče nikoli več ne bo igral na kitaro

Deli na:
Bono zaradi nesreče mogoče nikoli več ne bo igral na kitaro

Foto: Reuters

Pevec rock skupine U2 Bono morda ne bo več igral na kitaro, potem so so mu zaradi novembrske kolesarske nesreče komolec okrepili s ploščicami iz titana. 54-letni pevec si je v nesreči v New Yorku na šestih mestih zlomil nadlahtnico.

"Okrevanje je bilo veliko težje, kot sem pričakoval," je Bono zapisal na spletni strani U2. "V času, ko to pišem, še ni jasno, ali bom lahko še kdajkoli igral kitaro," je priznal. A ob tem je v šali dodal, da so mu kolegi iz skupine zagotovili, da ne oni ne zahodna civilizacija niso odvisni od njegovega igranja kitare.

Zaradi hudih poškodb je Bono odpovedal vse javne nastope na začetku letošnjega leta. Zatrdil je še, da se bo moral zelo potruditi, da bo fizično pripravljen na predvideni začetek nove koncertne turneje U2 maja v kanadskem Torontu.

Bono je novembra padel s kolesa, ko se je v Central parku v New Yorku poskušal izogniti drugemu kolesarju. Pri tem si je na šestih mestih zlomil nadlahtnico, na treh mestih ključnico, lopatico, mezinec in kosti očesne votline.

Po lastnih besedah se je zbudil v bolnišnici in videl, kako mu nadlahtnica štrli skozi jopič, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Operacija je trajala pet ur, vgradili so mu 18 vijakov in tri ploščice iz titana.