stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Beno Udrih za 6,5 milijona dolarjev prodaja luksuzno vilo v Seattlu

Deli na:
Beno Udrih za 6,5 milijona dolarjev prodaja luksuzno vilo v Seattlu

Foto: Realtor

Slovenski organizator igre Beno Udrih, ki se je s svojim moštvom Memphis Grizzlies uvrstil v končnico severnoameriške košarkarske lige NBA, se je po lanski ločitvi od Američanke Michelle Wiley odločil za prodajo razkošne vile ob jezeru Washington v Seattlu. Izklicna cena je 6,55 milijona ameriških dolarjev, je danes poročalo Delo.

Kot poroča Delo, je Udrih očitno odločil počistiti še z delom preteklosti, ki ga je vezal na nekdanjo partnerko. Luksuzno vilo je kupil dve leti po poroki, za njo pa je takrat odštel 4,4 milijona dolarjev. S takratno ženo, ki je sicer doma na Floridi, sta se odločila za prestižno lokacijo v Seattlu, čeprav v tem mestu nima sedeža nobeno od moštev v ligi NBA. Na griču nad jezerom Washington ima dom kar nekaj slavnih in znanih, tudi izvršni direktor verige kavarn Starbucks Howard Schultz.

Oglas za prodajo hiše je objavila nepremičninska agencija Realtor, ki je poudarila, da je Udrih v svoji karieri NBA zaslužil že več kot 30 milijonov zelencev in bi si lahko izbral katero koli nepremičnino, a se je odločil prav za to lokacijo, s katere se odpirajo čudoviti razgledi na jezero.

Dvaintridesetletni Udrih je kariero v najmočnejši košarkarski ligi na svetu začel leta 2004 kot član ekipe San Antonio Spurs, trenutno pa je član moštva Memphis Grizzlies, s katerim se je prebil v izločilne boje letošnje lige NBA.

Nekdanje razkošno domovanje Udrihovih je bilo zgrajeno leta 2012, Udrih ga je kupil leta 2013, razteza pa se na približno 3000 kvadratnih metrih površine. Novemu lastniku pa bodo na voljo več spalnic, fitnes, dvorana za bilijard, rustikalna kuhinja in kino dvorana.