atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Avstralija princu Harryju: Pridi k nam na fantovščino, oblekli te bomo v krilo

Deli na:
Avstralija princu Harryju: Pridi k nam na fantovščino, oblekli te bomo v krilo

Pričakovati je, da se bosta Harry in Meghan poročila marca. Meghan je bila sicer že dve leti poročena s filmskim producentom Trevorjem Engelsonom. - Foto: Reuters

Avstralski minister za turizem Steve Ciobo je povabil princa Harryja, naj v deželi "tam spodaj" praznuje svojo fantovščino ali medene tedne s svojo bodočo soprogo Meghan Markle.

Minister je v pismu, ki ga je poslal v palačo Clarence House, pripravil seznam dejavnosti za udeležence fantovščine in možnosti za romantične medene tedne za mladoporočenca.

"Organiziramo veliko fantovščin in imamo veliko smešnih oblačil, v katere bi ga lahko oblekli, med drugim v stevardeso ali polinezijsko krilo," je predlagal Ciobo.

Princ in njegovi prijatelji bi teden pred poroko lahko praznovali adrenalinsko - od bara do bara s helikopterjem po Severnem teritoriju, plavanje s kitovci in "jetpacking" v slogu James Bonda ob Zlati obali.

Ciobo bodočima mladoporočencema predlaga medene tedne v odmaknjenosti avstralske divjine ali razkošje na otoku Lizard, ki je del Velikega koralnega grebena.

33-letni Harry in 36-letna ameriška igralka Meghan se nameravata poročiti maja prihodnje leto v kapeli na Windsorskem gradu v Londonu. Princ je že velikokrat obiskal Avstralijo, nazadnje junija, poroča nemška tiskovna agencija dpa.