pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Atalanta ni uspela streti Milana, Juventus še bližje naslovu

Deli na:
Atalanta ni uspela streti Milana, Juventus še bližje naslovu

Foto: Profimedia

Nogometaši Atalante so imeli možnost, da v italijanskem prvenstvu včeraj nekoliko bolj ogrozijo deveti zaporedni naslov Juventusa. Z zmago v gosteh proti Milanu v 36. od 38 krogov bi se mu približali na tri točke, a je niso dosegli, izid je bil 1:1. Poškodovanega slovenskega reprezentanta Josip Iličića tudi tokrat ni bilo niti na klopi Atalante.

Atalanta, edina ekipa, ki še lahko ogrozi "staro damo" zdaj s tekmo več za Torinčani zaostaja pet točk, tako da Cristiano Ronaldo in drugi varovanci Maurizia Sarrija v treh tekmah potrebujejo le še točko. Priložnost za njo bodo imeli že v nedeljo, ko bodo gostili Sampdorio.

Milan je povedel v 14. minuti, ko je Hakan Calhanoglu mojstrsko izvedel prosti strel z leve strani, žoga je končala pod stičiščem vratnice in prečke.

Gosti bi lahko izenačili že v 26. minuti, ko je domači vratar Gianluigi Donnarumma ubranil enajstmetrovko Ruslanu Malinovskiju, kar ni uspelo Ukrajincu, je popravil Kolumbijec Duvan Zapata, poskrbel je, da sta ekipi drugi del začela z neodločenim izidom.

V nadaljevanju so imeli svoje priložnosti oboji, Atalanta je bila boljša, toda Milančani so bili bližje zmagi, za to, da Juventus že danes ni prvak, je kriva zadeta vratnica. Petnajst minut pred koncem jo je zadel Giacomo Bonaventura.