Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Argentina bi z Interpolovo tiralico lovila Justina Bieberja

Deli na:
Argentina bi z Interpolovo tiralico lovila Justina Bieberja

Foto: Reuters

Argentinski sodnik je Interpol zaprosil, naj izda svojo različico naloga za aretacijo pevskega zvezdnika Justina Bieberja zaradi domnevnega napada na fotografa pred argentinskim nočnim klubom leta 2013.

Bieber se ni odzval na novembrski poziv, naj se v tem primeru zglasi pred sodnikom. "Interpol prosimo za pridržanje Justina Bieberja kjerkoli na svetu. Ker ni prišel na zaslišanje, zahtevamo, da se ga pridrži," je za francosko tiskovno agencijo AFP povedala tajnica sodnika Alberta Banosa.

Po njenih besedah so prošnjo poslali 8. aprila, ko je poteklo 60 dni od sodnega poziva za Bieberja, naj se oglasi na sodišču. Interpol sicer sam ne izdaja nalogov za aretacijo, a lahko objavi t. i. rdeče obvestilo, s katerim 190 svojih držav članic obvesti, da je v določeni državi iskan posamezen osumljenec.

Novembra 2013, ko je imel Bieber v Buenos Airesu postanek na svoji glasbeni turneji, naj bi njegov telesni stražar na podlagi zvezdnikovih ukazov fotografu Diegu Pesoi pred nočnim klubom v četrti Palermo odvzel fotoaparat in mobilni telefon.

Bieberjev takratni obisk Argentine je bil poln škandalov. Pevca so vrgli iz hotela, en nastop pa je zaradi bolečin v trebuhu prekinil po 45 minutah, kar je precej razjezilo oboževalce.