Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Antonio Banderas obiskuje šolo za modno oblikovanje

Deli na:
Antonio Banderas obiskuje šolo za modno oblikovanje

Foto: Reuters

Španski igralec Antonio Banderas sledi svojim sanjam, zato se je odločil za vpis na prestižno londonsko šolo za modno oblikovanje Central Saint Martin. Zvezdnik je oboževalce o novemu izzivu obvestil preko Instagrama. Objavil je fotografijo, na kateri je obkrožen s krojaškimi lutkami.

"Začenja se drugi teden študija na Central Saint Martin. Intenzivno, vznemirljivo, resno in zabavno obenem," je pred dnevi na Instagramu zapisal Banderas.

Igralec sicer slovi po svojem izbranem slogu. Sedaj ga bo lahko še dodatno izdelal, saj obiskuje šolo, na kateri so študirali tudi oblikovalci John Galliano, Riccardo Tisci in pokojni Alexander McQueen, je poročal spletni portal Observer.

Banderas je na pogovornem televizijskem šovu Loose Women dejal, da študij modnega oblikovanja na Central Saint Martin ne bo vplival na njegovo igralsko in režisersko kariero. Študij je bil njegova dolgoletna želja in ob njeni uresničitvi se počuti mlajšega.

Banderas se je rodil v Malagi. V 80. letih minulega stoletja je zaslovel v filmih rojaka Pedra Almodovarja, med drugim v Priveži me!. V Hollywoodu je blestel v filmih, kot so Legenda o Zorru, Desperado in Izvirni greh. Letos se je po skoraj 20 letih zakona ločil od ameriške igralke Melanie Griffith.