Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Kolumnisti

Po kvotah bi bilo človekoljubno iz solidarnosti sprejeti še terorizem

Deli na:
Po kvotah bi bilo človekoljubno iz solidarnosti sprejeti še terorizem

Gregor Preac, svetovni popotnik

Kot smo solidarnostno prevzeli kvote, je čas, da tudi terorizem. Bomba v Ljubljani – ena manj v Parizu! Človekoljubje na višji ravni zavesti čaker in avre!

Indijski časopisi so polni terorističnih dejanj v Pakistanu, Afganistanu, Bangladešu, pa v sami Indiji, posebej v Kašmirju. Mnogi delajo v zalivskih državah, kjer se vse pogosteje okužijo s savdskoarabskim vahabizmom in drugimi fundamentalizmi, pa tudi po internetu, ki ga zazdaj uporablja le desetina Indije, torej 110 milijonov ljudi. V Indiji in Rusiji so pogoste podtaknjene bombe na vlakih, leta 2009 na vlaku med Sankt Peterburgom in Moskvo z 39 mrtvimi, pa napad v Bombaju 26. novembra 2008 na železniški postaji s 164 mrtvimi.

Indijske obveščevalne službe vse bolj skrbi podzemna železnica, ki si jo pospešeno gradijo deset- in večmilijonske indijske metropole Bombaj, Delhi, Kalkuta, Bangalore, Madras … Čedalje bolj rumeni slovenski mediji nimajo dopisnikov z indijske podceline in od drugod, zato teroristično dejanje z manj kot 50 mrtvimi komajda zabeležijo.

Posebno zadnja tri leta izvajata vlada in predsednik republike intenziven pritisk na RTV Slovenija in druge medije v imenu ideologije, ki ji pravijo človekoljubje in politična korektnost, sprevrže pa se v cenzuro in avtocenzuro, skratka zamolčevanje in rumen levičarski populizem, ki pa rojeva desničarski populizem, kot je na primer Nova24tv.

Oba sta enako nevarna, vendar na RTV Slovenija tega nočejo dojeti, vsaka neumnost notoričnega populista, narcisa Boruta Pahorja »gre skozi« s podporo in brez kritike, tako da je funkcija predsednika popolnoma klovnizirana, še najbolj primerna za zlato ribico s tatujem. Ko podpiraš populizem, ko si rumen, seveda ne odpiraš, ne raziskuješ, le megliš in pomagaš na oblast šarlatanom in prevarantom, država pa propada. Protireakcija so potem Wildersi, Le Penove, domoljubna gibanja in vsa ikonografija zastavomahaštva.

S to razliko, da skušajo tokrat desni populisti načeti vprašanja, ki se po Evropi levega in globalističnega populizma kopičijo že desetletja in jih vlade in mediji skušajo minimalizirati. Spirala nasilja je postala skoraj že neobvladljiva, zato pa cenzura nemogoča, a zadeve pač da trivializirati, razbiti in očrniti posledico, torej desne populiste.

Na RTV Slovenija imajo celo dodaten proces rumenizacije in ideologizacije z dokumentarci, ki skušajo senzibilizirati, čustveno poneumiti s trivialnostjo, brez dejanskih razlag vzrokov in možnih posledic.

Eden takih je bil o pakistanski deklici Malali, kičasto rumeno propagandno vplivanje na čustva, malanje junakinje iz žrtve islama in islamizma, ne da bi gledalcem razložili, da brez islama in islamizma vseh teh srednjeveških, totalitarnih, nasilnih neumnosti ne bi bilo, kakor tudi ne izsiljenih migracij, množičnih posilstev, getov, terorizma, verske vojne med suni in šia islamom ... Redki Slovenci spremljajo tuje medije, zato so vse bolj zaprti in poneumljeni. Žal tudi Društvo novinarjev Slovenije v imenu lažnega človekoljubja ali cenene »krščanske« dobrote pasivno dopušča ali spodbuja milijon goljufij in širjenje islamizma (in verskega, ideološkega, kulturnega, civilizacijskega razkola), kriminala, nasilja, tihotapstva, vojnega profitarstva, terorizma. Je kaj nenavadnega v terorizmu? Ne! Poslužujejo se ga ekstremne vere in ideologije, torej srednjeveška totalitarna miselnost; gre za ritualni samomor. In ker smo v 21. stoletju, pač lahko uporabijo vsa orožja, torej tudi nuklearko, plutonij … Nuklearko imamo. Upam le, da Velenje ne dobi podzemne železnice!

Z bivanjem v tretjem svetu potujem fizično skozi čas, stoletja, torej v našo preteklost. Ljudje srednjeveških ideologij, ver in miselnih časov potujejo podobno, vendar z rečmi, k rečem, ki ne pripadajo njihovemu miselnemu času in stanju, le da v obratni smeri, v prihodnost. Vsekakor gre za potovanje; resnično ali namišljeno – tudi tisto v raj! To so psihofizični časovni preskoki, bližnjice, časovne in druge luknje! Islam ima s Koranom prirojeno pohabljenost. In to (ne)zavedno rešuje, prikriva, vzdržuje s sekanjem udov in glav svojim in tujim. Edina prava nevarnost sveta torej ni islamizem, temveč islam, ki proizvaja islamizem.

Islamizem je bistvo Korana, torej je bistvo islama; njegova edina možnost širjenja, torej obstoja. Islam (ne)zavedno razume logiko vesolja; mora se širiti, da se ne zruši vase, mora osvajati prostor s svojim časom. Islam je tako gospodarsko, politično in kulturno neuspešen, da je edina možnost njegovega obstoja v osvojitvi sveta in uničenju vsega drugega. Tako kažeta zgodovina in sedanjost.

Fundamentalizem islama se uspešno širi z uporabo modernih neislamskih medijev in tehnologij na svojo nepismeno in revno večino. Zahod pa se naivno sprašuje, ali ima Koran z vsaj desetino vsebine odkritega nasilja (Mein Kampf s petnajstino) v sebi neozdravljivo bakterijo ali neozdravljiv virus nasilja!? Za Mein Kampf ni bilo zapovedano učenje na pamet in dobesedno branje »božjih« besed kot pri Koranu, in vendar se jih je tedaj po Evropi našlo dovolj za vsaj začasno vladavino terorja, kot jo imate danes v verskih državah Savdski Arabiji, Iranu, Islamski državi in nasploh v večini islamskih držav; nenazadnje pravkar tudi v Turčiji. Torej je smrtno nevarno pripeljati v svoj čas in prostor ljudi, ki so iz prejšnjih stoletij, okuženi z virusom ali bakterijo Korana, ki spi in čaka na pravo okolje!

Kdaj bo bomba v Ljubljani? Kot smo solidarnostno prevzeli kvote, je čas, da tudi terorizem. Bomba v Ljubljani – ena manj v Parizu! Človekoljubje na višji ravni zavesti čaker in avre! Da, bili so v stresu. Stik z novim svetom, jasno, da nastane potreba vreči v zrak poln bus Slovenceljnov, ki smrdijo po pariški in šnopsu na poti v svojo rajsko osmišljenje streči stroju. Ne morem se odločiti, kako naj poimenujem bodočo bombo v Ljubljani!? Cerarjeva, Erjavčeva, Pahorjeva? Tri bombe bi rešile mojo dilemo! Bum! Po rusko se eksploziji reče vzriv, arabsko pa bombi kombela!

KOLUMNE IZRAŽAJO STALIŠČA AVTORJEV IN NE NUJNO UREDNIŠTVA REPORTERJA