mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Nevzet Porić je tudi politik, izvoljen za ljubljanskega svetnika na Jankovićevi listi

Deli na:
Nevzet Porić je tudi politik, izvoljen za ljubljanskega svetnika na Jankovićevi listi

Foto: Primož Lavre

Dr. Drago K. Ovcirk, religiolog

Muslimani so razdeljeni, tudi v sami ISS si mnogi zastavljajo vprašanja v zvezi z vodstvom. V ta okvir je treba postaviti intervencijo reisu-l-uleme in jo razumeti kot podporo vodstvu ISS. Vzrok za to krizo avtoritete niso samo zdrahe okoli džamije, ki je za nekatere muslimane, kot smo videli, »ljubljanska Fukušima«, marveč so tudi verske narave.

Islamska kulturna društva vahabsko-salafske usmeritve so namreč zasejala dvom, da ISS predstavlja pravi islam, in eno od njih, Srednja pot, končuje gradnjo svojega centra v Ljubljani s kuvajtskim denarjem. Tovrstne težave so se v Slovenijo preselile iz BIH.

Ker je mogoče na hitro strniti vrste le, če se ljudje počutijo ogrožene, je »propagandna mašinerija ISS« (oznaka je Đogićeva) dala v javnost hudo alarmantno sporočilo o »rušenju džamije in linču muslimanov v Sloveniji«.

Če ob tem ne bodo strnili vrst, jih ne bodo ob ničemer! Pri tem pa ne gre zanemariti dejstva, da je tajnik ISS, Nevzet Porić, tudi politik, izvoljen za ljubljanskega svetnika na Jankovićevi listi.

Pred nami je vrsta volitev in to je glavni razlog, zakaj je treba muslimansko volilno telo ohraniti enotno, da bo složno volilo po smernicah iz Jankovićevega štaba. Zato lahko pričakujemo, da bo »ljubljanska Fukušima« še dobro leto »futr« propagandne mašinerije v službi politično-finančnih interesov levice, ki jo simbolizira Kučanov Jankovič.

VEČ NA ČASNIK