Izjava dneva

Dolžnost vsake države je v prvi vrsti, da poskrbi za svoje ljudi

Deli na:
Dolžnost vsake države je v prvi vrsti, da poskrbi za svoje ljudi

Foto: Mediaspeed - Angelca Likovič si je zaradi svojih izjav lani prislužila bodečo nežo, ki jo podelijo osebi z najbolj seksistično izjavo.

Angelca Likovič, Glas za otroke in družine

Ta vlada izdatno finančno podpira skrajne levičarske, feministične in protinarodne organizacije, ki načrtno uničujejo družinsko življenje, spodbujajo sovraštvo do moških in propagirajo končanje žuvljenja še nerojenih otrok ter odvračajo mlade mamice od materinstva. Od nove vlade pričakujem, da takoj zapre pipico bogatega financiranja teh organizacij in denar nameni za podporo mladim družinam, da se bodo v večji meri lahko odločali za nova življenje.

Ultralevičarske organizacije intenzivno podpirajo priseljevanje ljudi iz drugih kultur, ki nimajo našega načina življenja in nimajo tudi nobenega namena, da bi ga prevzeli, zato se nikoli ne bodo asimilirale, kar je dokazano v Evropi in drugod po svetu. Dolžnost vsake države je v prvi vrsti, da poskrbi za svoje ljudi, predvsem ženske in otroke, da brani svoje meje in dela za blagostanje svojih državljanov.

24kul.si