šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

drascek2 Svet24.si

Nuška Drašček: Moj mož kakšne velike izbire nima

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 19. februarja

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

How-do-you-wax-your-legs Najstnica.si

Britje ali depilacija?

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

neslihan 9 Njena.si

Lepi Burak ogroža njen zakon

Izjava dneva

Da si sorodne stranke med seboj nagajajo, je kontraproduktivno, volivci pa so zmedeni

Deli na:
Da si sorodne stranke med seboj nagajajo, je kontraproduktivno, volivci pa so zmedeni

Foto: Primož Lavre

Jožef Jerovšek, nekdanji dolgoletni poslanec SDS

Menim, da se bodo zgodile do volitev še velike spremembe v odločitvah volivcev. Prepričan sem, da so te volitve velika priložnost za opozicijske stranke, če bodo ravnale pametno in se ne bodo medsebojno uničevale. Upam, da se bodo nesoglasja, katerim smo sedaj priča na desnici, prekinila, saj so povsem nesmiselna.

Neopredeljeno volilno telo je ogromno, to je treba pridobiti. Ljudje so pogosto zmedeni, ker ne morejo razumeti notranjih političnih razmerij med strankami, in v tem kalnem ribniku zato uspevajo muhe enodnevnice. Te so doslej še zmeraj razočarale volivce in hkrati pustile za seboj tudi hude posledice v državi.

Upoštevati je treba, da je sedanja vlada po kompetentnosti katastrofalna. Ko se neodvisno in neobremenjeno pogovarjam z različnimi nekdanjimi poslanci različnih strank, je skupna ugotovitev, da tako slabe ministrske ekipe še nismo imeli. To se pozna na več področjih.

Programsko tekmovanje (med SDS in NSI; op. ur.) je razumljivo, ne pa medsebojno zmerjanje. Da si sorodne stranke med seboj nagajajo, je kontraproduktivno, volivci pa so zmedeni.

VEČER