šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

drascek2 Svet24.si

Nuška Drašček: Moj mož kakšne velike izbire nima

nazif mujić Svet24.si

Po trpljenju in revščini se je poslovil igralec ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

neslihan 9 Njena.si

Lepi Burak ogroža njen zakon

Izjava dneva

Borut Pahor je igral fasado in pustil, da so tovariši v ozadju pod to kuliso vladali in ubijali

Deli na:
Borut Pahor je igral fasado in pustil, da so tovariši v ozadju pod to kuliso vladali in ubijali

Foto: Primož Lavre - Janez Janša

Janez Janša, predsednik SDS

Borut je živel, delal vtis, igral fasado in pustil, da so tovariši v ozadju pod to kuliso vladali in ubijali. Medijsko, sodno, fizično...

Borut Pahor je vseskozi glasno zagovarjal človekove pravice in vladavino prava. Hkrati pa je mirno dopustil, da so se te drastično kršile in da se je slovensko pravosodje v času njegove vlade dokončno spremenilo v farso... 

Medtem ko se je Borut Pahor doma in v Bruslju zavzemal za spoštovanje mednarodnega prava in mednarodnih pogodb, so v največji državni banki NLB leta 2009 in 2010 nezakonito oprali 1000 (tisoč) milijonov oziroma celo milijardo evrov Iranskega denarja, s katerim je ta država kljub trojnim mednarodnim sankcijam nabavljala sredstva za izdelavo jedrskega in kemičnega orožje ter plačevala svoje agente in vohune, ki so pri teh »podvigih« sodelovali.

Če bo Borut Pahor zaradi popolnega medijskega spregleda njegove odgovornosti za največji kriminal v zgodovini samostojne Slovenije izvoljen tudi v drugi mandat, Slovenijo čaka nekaj podobnega, kar je Avstrija doživljala zadnja leta predsednikovanja Kurta Waldheima, ko je bila pred svetom odkrita njegova medvojna SS preteklost.

IranNLBgate je namreč kriminal in škandal takšnih razsežnosti, dokazi zanj pa tako trdni, da je bilo poročilo Logarjeve komisije v DZ sprejeto soglasno, kar se je zgodilo prvič v zgodovini Slovenije.

Preproge Foruma 21 so kljub ogromnim finančnim in propagandnim virom premajhne za njegovo prikritje pred svetom. O tem kriminalu poročajo po vsem Zahodu, 22. novembra bo o njem razpravljal PANA odbor Evropskega parlamenta, šokirana sta Olaf in Europol, tajne službe prizadetih in ogroženih držav izvajajo obsežne preiskave.

CELOTNI ZAPIS NA FB STRANI JANEZA JANŠE